фильмы

Girl power: 5 фільмів про сильних жінок, які надихнуть на зміни в житті

Сейчас читают: 159
cosmo.com.ua

Якщо тобі набридла буденність, якщо відчуваєш, що можеш більше, якщо кожного дня ти замислюєшся над тим, яке твоє справжнє покликання, але ще не впевнена в своїх силах до кінця, наша сьогоднішня добірка саме для тебе.

Ми підготували 5 прекрасних фільмів про сильних жінок, які допоможуть назавжди розвіяти твої сумніви. Ерін Брокович, 2000 (Erin Brockovich) Фільм, заснований на реальних подіях, про жінку з трьома дітьми, у якої немає освіти, але є гостра потреба в грошах, неймовірне бажання працювати, впевненість в собі і природна чарівність.

Ерін — енергійна, імпульсивна і емоційна до грубості красуня, яка прямує до своєї мети. І ось довгоочікуваний шанс - місце асистентки в юридичній фірмі.

Джулія Робертс чудово впоралась з образом Ерін Брокович — юриста-самоучки і борця за справедливість. З першої хвилини фільму ти будеш співпереживати головній героїні, розділяючи з нею її успіхи і невдачі.  Джой, 2015 (Joy) Як бути, коли батьки давно зробили вибір за тебе і напророчили тихе сімейне

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA