Сша Нео підліткам Сша

Фонд Deeds4kids розпочав програму допомоги підліткам у здобутті освіти за кордоном

Сейчас читают: 469
vogue.ua

З початку повномасштабної війни 2,3 мільйони дітей виїхали за межі України, з них – 641 тисяча школярів. Перебуваючи у безпеці, діти потребують психологічної та комунікаційної допомоги, фінансової підтримки, пошуку друзів та здобуття освіти.

Зміна місця та способу життя відкладає відбиток на емоційному тлі. Для якнайшвидшої адаптації дітей у новому середовищі та здобуття освіти було створено фонд Deeds4kids.

На офіційному сайті фонду зібрані всі ключові моменти щодо системи освіти у школах та ВНЗ країн Європи та США, в яких для українців є можливість вступу, а саме мова навчання, візові питання, бюджетна та комерційна форма навчання, система вступу, гранти, стипендії.

Сім'я може переглянути варіанти та прийняти оптимальне рішення, в якій країні дитині буде комфортніше вчитися. Допомога українським дітям у здобутті освіти за межами України – головний вектор роботи Deeds4kids. "Для підлітків, дітей війни, мовний бар'єр та нове середовище – особливо гострі питання, – коментує Наталія Большакова, співзасновниця фонду. – Наше завдання – допомогти їм здобути міжнародну освіту, визначитися з вибором майбутньої професії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA