місто Київ допомога переселенці місто Київ

Допомога переселенцям у Києві: як і де її отримати

Сейчас читают: 693
womo.ua

Унаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну тисячам українцям довелося покинути свої домівки та переїхати в інші області України.

Лише у Києві станом на 12 серпня зареєстровано понад 100 тисяч переселенців і їхня кількість поступово збільшується. Яку допомогу переселенці можуть отримати, де її взяти та що для цього потрібно, читайте у матеріалі.   Гуманітарна допомога у Києві Станом на середину серпня соціальні служби роздали понад 18 тисяч продуктових наборів, які підготував Гуманітарний штаб Києва.

Найефективніше процес реєстрації та роздачі організовано в Дарницькому, Солом’янському та Дніпровському районах, де відповідно роздано понад 5 тисяч, 3 тисячі та 2,5 тисячі наборів.

На сьогодні ЦНАПи мають різне навантаження, а переселенці можуть самі обирати район, де проходити реєстрацію. Загалом в 11 міських ЦНАПах працюють 110 фахівців, які оформлюють талони на отримання продуктових наборів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA