Нео Незламні

«Я їх всіх люблю, вони як рідні»: співзасновниця «Землячки. Український фронт» про допомогу військовослужбовицям

Сейчас читают: 682
womo.ua

Ксенія Драгонюк — співзасновниця громадської організації «Землячки. Український фронт», яка допомагає захисницям, що боронять українську землю.

Ксенія разом із командою закривають запити з військовою жіночою формою, амуніцією, взуттям та «жіночою гуманітаркою», які доставляють в будь-які точки країни.

Також організація розповідає  історії про жінок на фронті, розвиваючи культуру «жінка-військова» в Україні. У проєкті «Незламні» вона розповіла, як їй вдається витримувати майже цілодобовий графік роботи, як їхньому проєкту почали допомагати українці та іноземці, чи зберігається сексизм в армії та які першочергові запити військовослужбовиць.  «Я повернулася до Києва, аби бути ефективнішою»: перші тижні війни та ідея створення ГО «Землячки.

Український фронт» Ми виїхали з Києва десь на третій день повномасштабного вторгнення. До цього ми три дні жили у підвалі, бо у районі Оболоні було досить гучно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA