знаменитости спорт Нео

84-річна Джейн Фонда – про секрети краси, бадьорості та форми

Сейчас читают: 760
vogue.ua

У 84 роки Джейн Фонда заразливо енергійна та сповнена все того ж шарму, за який її полюбили мільйони глядачів багато десятків років тому.

Сьогодні вона стала обличчям H&M. Сорок років тому з’явилися перші відеокасети "Тренування з Джейн Фондою". Вони здійснили справжню революцію у світі домашнього фітнесу і стали культурним феноменом.

Там було все – і вправи Фонди з аеробіки, і вислови, що згодом стали крилатими ("Відчуй, як горять м'язи!") і, звісно ж, різноколірна колекція купальників та трикотажних гетрів. "Одяг для фітнесу допомагає, оскільки виокремлює час для спорту із решти дня, та робить його важливим!", – писала Фонда у своїй "Книзі тренувань" у 1981 році.

Відтоді оскароносна акторка та активістка не припиняла рухатися. "Кожного разу, коли я виходжу з машини, я дякую Богу за те, що в мене сильні ноги, і за те, що я колись багато тренувалась, щоб зберегти їх такими", – каже Фонда, супроводжуючи слова фірмовим хрипким сміхом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA