місто Вікторія люди допомога місто Вікторія

В Україні запрацював сайт про допомогу для вразливих верств населення

Сейчас читают: 307
womo.ua

В Україні запустили сайт «Допомога» для вразливих верств населення. На сайті можна знайти інформацію про можливості отримання гуманітарної допомоги, перетин кордону, порядок набуття статусу внутрішньо переміщеної особи.

Також люди старшого віку й люди з інвалідністю можуть отримати поради щодо роботи й освіти, психологічної підтримки під час війни тощо.

Про це повідомляє «Детектор медіа». «Відсутність інформації в доступному форматі, неможливість самостійно долучитися до евакуаційних маршрутів, непристосованість укриттів і притулків для тимчасового проживання – усе це лише поглиблювало й без того сильну розгубленість серед людей з інвалідністю й людей старшого віку», – зазначила генеральна секретарка ВГО «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» Вікторія Назаренко.

Вона сподівається, що сайт буде корисний для того, щоб зорієнтуватися щодо можливостей підтримки під час війни. The post В Україні запрацював сайт про допомогу для вразливих верств населення appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA