люди характер Нео

«Намагаєшся не пропускати це через себе, а допомагати»: Анастасія Діденко про допомогу постраждалим від сексуального насильства

Сейчас читают: 422
womo.ua

Волонтерка та старша юристка практики кримінального права Юридичної групи LCF Анастасія Діденко із початком війни почала працювати в асоціації жінок-юристок «ЮрФем».

Зараз вона займається консультуванням людей, які постраждали від сексуального насильства російських військових. У проєкті «Незламні»  вона розповіла, що українцям та українкам, які стали жертвами сексуального насильства з боку росіян, варто робити у такій ситуації, чому насильство під час війни таке поширене та як працювати із постраждалими.  Початок війни: волонтерство та робота у «ЮрФем» Я старша юристка кримінальної практики і займаюся економічними злочинами, супроводженням компаній під час справ, з такою категорією злочинів як насильство до війни я не працювала ніколи.

Від початку війни я перебувала у Києві та в області. Займалася волонтерською роботою та юридично-волонтерською роботою. Я збирала кошти на гуманітарну допомогу, доставку дитячого харчування з Польщі, а також опрацьовувала звернення людей, які писали мені щодо знищенного житла, виїзду за кордон, відновлення документів тощо.

Також в Асоціації правників України є гаряча лінія, куди звертаються громадяни із подібними питаннями, де я також працювала.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA