місто Київ фильм куди піти у Києві що подивитись місто Київ

Епічна історична драма «Хоробре серце» повертається на великий екран

Сейчас читают: 105
womo.ua

У столичному Будинку кіно 5 вересня відбудеться унікальний показ історичної драми Мела Гібсона “Хоробре серце”. Завдяки компанії Kinove стрічка демонструватиметься з оригінальної кінопрокатної плівкової копії формату 35 мм та з проєктору, встановленому безпосередньо у залі серед глядачів.

Стрічка, знята у 1995 році, розповідає про боротьбу Шотландського королівства за незалежність проти англійського панування. Мел Гібсон не лише виступив режисером фільму, а ще й продюсером та зіграв головну роль — Вільяма Воллеса, ватажка шотландців, що жив у XIII столітті.

Також у фільмі зіграли Софі Марсо, Патрік Макґуен, Кетрін Маккормак, Брендан Глісон, Браян Деніс Кокс та інші. Фільм “Хоробре серце” став лауреатом премії “Оскар” у п’яти номінаціях, а саме за “Найкращий фільм”, “Найкращу режисерську роботу”, “Найкращу операторську роботу”, “Найкращий звуковий монтаж” та “Найкращий грим”.

Епічна історична драма на один день повернеться на великий екран Києва, де демонструватиметься аналоговим методом, яким першопочатково задумувалось кіно — з плівки на кінопроєкторі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA