Еліна Світоліна Австралия спорт жінки перемога теніс успішні жінки Еліна Світоліна Австралия

Історична перемога: українська тенісистка Людмила Кіченок виграла змішаний турнір Wimbledon-2023

Сейчас читают: 822
womo.ua

Уперше в історії українська тенісистка Людмила Кіченок перемогла у змішаному турнірі Вімблдону. Про це пише «Суспільне Спорт».

Зазначається, що це перша перемога представника України на Вімблдоні. У фіналі Кіченок у парі з хорватом Мате Павичем завдала поразки бельгійсько-китайському тандему Йорану Флігену та Їфан Сюй. Читайте також: Українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла першу ракетку світу Також відомо, що це перша перемога української тенісистки на турнірі WTA у змішаному турнірі й перша перемога представника України на Вімблдоні. Читайте також: Українські важкоатлетки здобули 18 медалей на чемпіонаті Європи: фото Крім того, це другий титул українських тенісистів на рівні Грендслемів.

У 2008 році українки Альона й Катерина Бондаренко стали чемпіонками парного розряду на Australian Open. Читайте також: Українські тенісистки встановили історичний рекорд на Wimbledon-2023 Кіченок стала останньою українською тенісисткою, яка виступила на Вімблдоні.

Перед цим за вихід до фіналу в жіночій сітці боролася Еліна Світоліна, яка зазнала поразки від чеської тенісистки Маркети Вондроушової.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA