Сша Нова Зеландія спорт жінки теніс новини Сша Нова Зеландія

Еліна Світоліна про турнір в Окленді, щастя та жирафів

Сейчас читают: 122
womo.ua

Нещодавно на турнірі WTA 250 в Окленді Еліна Світоліна потрапила до фіналу, але у напруженій боротьбі поступилася третій ракетці світу та чемпіонці US Open 2023 Коко Гофф зі США.

Про це повідомляє Sport.ua. Проте за 2 роки на турнірі в Окленді українська тенісистка стала єдиною, кому вдалося взяти сет у Коко і тим самим перервати низку перемог американки із 18 виграних партій.

Крім того, незважаючи на втому і поразку, перша ракетка України піднялася на дві позиції у світовому рейтингу і тепер посідає 23-тє місце. Читайте також: Еліна Світоліна стала тенісисткою року в Україні Пізніше на своїй сторінці в Instagram тенісистка поділилася враженнями від подорожі до Нової Зеландіїї.

Фото: instagram.com/elisvitolina Фото: instagram.com/elisvitolina Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Еліна Світоліна про турнір в Окленді, щастя та жирафів appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA