Нео

Прем'єра: слухаємо спільний трек Еда Ширана і гурту «Антитіла»

Сейчас читают: 957
cosmo.com.ua

Британський співак Ед Ширан, який активно підтримує Україну з перших днів повномасштабної війни, та гурт «Антитіла», учасники якого захищають нашу країну у лавах територіальної оборони, презентували спільну музичну роботу.

Вона поєднала у собі новий трек британця «2Step» та куплет у виконанні українського гурту під назвою «Сирени обірвали наш сон».

Спільна прем`єра артистів, які познайомилися онлайн напередодні благодійного концерту на підтримку України у Бірмінгемі, відбулася у понеділок, 2 травня, на YouTube-каналі Ширана.  «Українська лірика пісні «2Step» — це моя особиста історія першого дня війни.

Сирени обірвали не лише наш з Оленою сон, але й сон мільйонів українців у той день. У мирне життя увірвалася війна, яка триває місяцями, герої ми в ній, і ми в ній шоураннер…» — поділився фронтмен українського гурту Тарас Тополя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA