Кино что посмотреть фильмы

5 цікавих фільмів про афери, від яких неможливо відірватися

Сейчас читают: 923
cosmo.com.ua

Злочини — це, звісно, погана справа, але спостерігати за ними на широких екранах справді цікаво й атмосферно. Ці фільми розповідають про грандіозні афери, які змінили життя людей.

Дивимося разом! «Аферистка», 2020 (I Care a Lot) Марла Грейсон стала успішним юристом. Вона побудувала великий бізнес і звикла досягати нових висот нечесним шляхом.

Вона майстерно користується довірою людей і робить вигляд, що піклується про них, та насправді все робить лише заради себе. Проте одного разу життя аферистки кардинально зміниться: їй доведеться боротися за власне життя. «Не заходь», 2020 (The Owners) Група молодих людей вирішила залізти в дім багатого подружжя похилого віку.

Їм здавалося, що влаштувати крадіжку буде легко. Та бабуся і дідусь виявилися не такими безпорадними, як могло здатися на перший погляд. «8 подруг Оушена», 2018 (Ocean`s Eight) Героєм бойовика є всім відомий гангстер Денні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA