Антон Семенов місто Запоріжжя місто Житомир місто Тернополь Антон Семенов місто Запоріжжя місто Житомир місто Тернополь

Просвітній форум Освіта Дивосвіту зібрав впливових лідерів думок і запропонував нестандартні рішення для виховання нової людини

Сейчас читают: 233
womo.ua

Форум зібрав на своєму майданчику таких сучасних українських мислителів і діячів, як отець Андрій Зелінський і отець Георгій Коваленко, професор Володимир Нікітін, заступниця міністра стратегічних галузей промисловості Анна Гвоздяр, доктор філософських наук Олександр Філоненко, бригадний генерал ЗСУ, Герой України Сергій Собко, волонтерка Ксенія Фощий, засновник першої в Україні приватної школи Володимир Співаковський та інші.

Окремий розділ було присвячено пам’яті видатного українця Ігоря Козловського, що підтримував ідею Форуму і брав активну участь у його створенні.

Захід можна було відвідати й офлайн, і онлайн. Загалом він зібрав понад 1000 гостей, що продемонстрували свою активність, небайдужість і захопленість ідеєю впровадити зміни до сучасної освіти.

Але не лише освітяни долучились до події. Форум став майданчиком для  знайомства та об’єднання у комьюніті однодумців з усієї України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA