фестиваль українське кіно кар'єра новини дозвілля

Оголошено дати проведення міжнародного кінофестивалю у 2024 році

Сейчас читают: 880
womo.ua

53-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» традиційно відбудеться у Києві з 26 жовтня по 3 листопада 2024 року. Сьогодні «Молодість» є одним із найбільших кінофестивалів Східної Європи за версією міжнародної федерації асоціацій кінопродюсерів (FIAPF), до складу якої входять 33 продюсерські організації з 28 країн світу.

У регламенті вже визначилися з переліком програм, нагородами та призовим фондом фестивалю: найкращий фільм отримає гран-прі і 5000 доларів найкращий фільм у міжнародних категоріях – 2000 доларів найкращий фільм серед національних повнометражних та короткометражних фільмів – 50 000 гривень Додатковий призовий фонд у 2000 доларів дирекція фестивалю призначила переможцям програми Teen Screen (для ігрових фільмів, вироблених після 1 січня 2023 року) та документального конкурсу.

Переможці у кожній категорії отримають також статуетку «Скіфський олень», який традиційно вважається символом фестивалю. Заявки на участь у конкурсних програмах можна подавати до 1 серпня 2024 року.

The post Оголошено дати проведення міжнародного кінофестивалю у 2024 році appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA