Сша Тайвань місто Сан-Франциско місто Конгрес жінки кар'єра новини світу успішні жінки 2024 Сша Тайвань місто Сан-Франциско місто Конгрес

Ненсі Пелосі візьме участь у виборах до Конгресу США у 2024 році

Сейчас читают: 291
womo.ua

Колишня спікерка Палати представників Ненсі Пелосі повідомила, що у 2024 році братиме участь у виборах до Конгресу США. Про це пише The Guardian. Читайте також: Уперше в історії: очільником Військово-морських сил США стане жінка Зазначається, що демократія «висить на волосині» на майбутніх виборах.

Пелосі готується допомогти переобрати чинного президента США Джо Байдена на другий термін і призначити лідера демократів у Палаті представників Хакіма Джеффріса наступним спікером Палати.

Ненсі Пелосі, яка представляє Сан-Франциско з 1987 року, двічі була спікеркою Палати представників: з 2007 по 2011 роки й з 2019 по 2023.

Пелосі – перша жінка, яка обійняла посаду спікера Палати представників. Читайте також: Уперше в історії темношкіра кінорежисерка була номінована на премію «Золотий лев»: деталі Торік у листопаді Пелосі оголосила, що йде у відставку з посади лідерки Демократичної партії після того, як республіканці відновили контроль над Палатою представників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA