музыка концерты украинская музыка

Дочекатися весни: «Бумбокс» зіграють два великих концерти в київському Палаці Спорту

Сейчас читают: 619
cosmo.com.ua

Коли попереду зима, а про весну залишається лише мріяти, «Бумбокс» тішить гарними новинами, з якими чекати новий сезон буде тепліше: 8 та 9 квітня 2022 року гурт зіграє два концерти в київському Палаці Спорту.

Це будуть масштабні шоу: програма з 25-35 пісень (судячи з досвіду минулих концертів в ПС), дві сцени, діджеї на розігріві, оновлений відеоряд, сольні номери від музикантів гурту, special quest stars та ексклюзивний, «київський», мерч ББ.

Ми почуємо всім відомі хіти, концертні бойовики, пісні, які були «втрачені», а зараз повернулися до трек-листа, пісні з останнього альбому «Таємний код: Рубікон» і, нарешті, прем`єри. «Бумбокс» і промоутери шоу Gas Concert впевнені — справа не в тому, як голосно і довго буде грати музика, скільки світлових приладів увімкнено й яку кількість новонароджених дівчаток назвуть Поліною.

Зараз, коли Covid-19 змінив світ, як ніколи важливо «любить, как пульсирует зал» і «слова наизусть орать». У будь-кого буде можливість попрактикуватися в цьому в

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA