меню здорове харчування харчування дієта раціон харчування

Кето-дієта: що це таке і з чим її їдять. Все, що вам потрібно знати

Сейчас читают: 930
hochu.ua

Кето-дієта - принцип харчування з низьким вмістом вуглеводів та високим вмістом жирів, яка має безліч переваг для здоров'я, а не тільки для зниження ваги.

Що це за дієта, чи є у неї протипоказання та відповіді на інші питання – у матеріалі Хочу.Кето-дієта – це різке скорочення споживання вуглеводів та заміну їх жирами.

Ці зміни переводять тіло в метаболічний стан, який називається кетозом. У процесі цього тіло стає неймовірно ефективним у спалюванні жиру для одержання енергії, а також перетворює жир на кетони в печінці, які можуть забезпечувати мозок енергією.

Читати також Безвуглеводна дієта: переваги та недоліки Також кето-дієта може призвести до значного зниження рівня цукру в крові та рівня інсуліну.Видання Healthline наводить кілька видів кето-дієти:Стандартна версія кето-дієти є найбільш вивченою та рекомендованою.Дослідження показують, що кетодієта може бути настільки ж ефективною для зниження ваги, як і дієта з низьким вмістом жирів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA