Нео інтер'єр ідеї для дому

ТОП-5 деталей для кухні, які подарують затишок та гарний настрій (ФОТО)

Сейчас читают: 555
hochu.ua

Кухня — це місце для приготування їжі. Аби це не стало рутиною, потрібно підібрати гарний інтер'єр та зручні меблі. Раніше ми писали, як може виглядати біла кухня, а тепер розкажемо, які деталі довершать інтер'єр затишком.Є чимало нюансів, які додають ніжні спогади про дитинство, свято чи радість.

Якщо розмістити подібні асоціації на кухні, — у вас завжди буде гарний настрій та натхнення.До затишних кухонних елементів увійшли ваза для фруктів, подушки на кухонні стільці чи табуретки, дошки для нарізання їжі та декоративні картини.

Якщо ці деталі будуть ексклюзивними та незвичними, або доповнювати своєю кольоровою гамою штори, кухонні меблі чи килимок, — ваш інтер'єр виглядатиме неперевершено.Нагадаємо, раніше ми писали про те, як може виглядати ультрамодна і незвична кухня в чорному кольорі.

Дизайнери розповіли про переваги та недоліки такої кухні, а також представили стильні варіанти чорних меблів та робочого кухонного фартуха.Фото: Pinterest

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA