дизайн інтер'єр ідеї для дому

Містичний та ультрамодний: трендові ідеї для оздоблення інтер'єру (ФОТО)

Сейчас читают: 841
hochu.ua

Оздоблювати свій інтер'єр ексклюзивним декором — це завжди цікаве та захоплююче заняття. Якщо ви з тих примхливих модниць, які бажають для свого дому щось незвичне і водночас універсальне, зверніть увагу на дизайн ручної роботи.

Раніше ми писали про патріотичний декор. Отож, час поговорити про містичний. Дизайнери представили нестандартний декор для оселі, який можна довго розглядати, і він ніколи не набридне.

Читати також Нестандартний посуд: тарілки і чашки, про які мріють господині (ФОТО) Декоративні кулі можуть бути не лише на ялинці на новорічні свята.

Оздобте великі прозорі кулі стабілізованим мохом та маленькими архітектурними деталями. Підвісте декілька таких куль до стелі, і у вашій кімнаті буде містичний мікросвіт.Зверніть увагу на те, що картини можуть бути об'ємними не лише у вигляді ліпки на стіні, а і у вигляді геометричних фігур, що підвішені до стелі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA