книги що почитати свято

Для мотивації та саморозвитку: 7 книг про жінок та для жінок

Сейчас читают: 325
hochu.ua

Якщо ви знаходитесь у пошуку натхнення, зверніть увагу на наступні книги. Ці виняткові історії для жінок та про жінок точно не залишать вас байдужими.Цей роман розповідає про чотирьох юних сестер Мег, Джо, Бет та Емі.

Попри те, що вони народилися у заможній родині, наразі вони потерпають від бідності. Періодично нарікаючи на долю, вони все ж знаходять можливості навчатися добра, милосердя, а також створюють навколо себе теплу та щиру атмосферу, що притягує до них інших.Ця книга про жіночу сексуальність та свободу, про відважність бути собою та право проживати своє життя так, як вам того хочеться.

Події роману розвиваються у 40-х роках минулого століття у Нью-Йорку. Юну Вівіан Морріс виключають з престижного жіночого коледжу, тож батьки приймають рішення відправити дівча до тітки, яка проживає на Мангеттені.

Звісно ж, там вона зустрічається з усіма спокусами богемного життя. Проте всі ці події допомагають Вівіан зрозуміти, що для того, щоб бути хорошою людиною, зовсім не обов'язково бути хорошою дівчиною.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA