місто Вікторія психологія поради вибір редакції місто Вікторія

Магія менторства: його роль та вплив на життя українських підприємиць

Сейчас читают: 797
womo.ua

Досвідчений наставник може не лише поділитися своїм досвідом і знаннями, а й стати джерелом підтримки та натхнення. Досвідом менторства та його роллю у житті підприємиць ділиться Вікторія Домарева, co-founder консалтингової компанії “Бюро”. У процесі менторства є своя магія Вікторія Домарева, co-founder консалтингової компанії “Бюро” Отримати спеціальності за всіма професіями, необхідними у підприємництві, насправді складно.

Тож магія менторства полягає в тому, що фаховий спеціаліст, який навчався та отримав практичний досвід може на безоплатній основі надати настанови та передати концентрат досвіду, який він збирав багато років.

Така практика може бути дуже корисною для підприємиць. Коли початківець слухає про досвід інших, про те, як вони проходили свій шлях та навчилися на власних помилках, він уже може нівелювати на своєму шляху деякі ризики.

Це доречно не лише для підприємиць, а й для тих, хто лише розпочинає власний шлях у професії. “Працювати без елементарного досвіду не дуже правильно, і саме менторство здатне дати поштовх до дій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA