Нео

Детокс-курс по Майєру тепер можна пройти в Emily Medical Center Григорія Козловського

Сейчас читают: 561
beauty.ua

Спеціальний курс з очищення організму від шлаків, токсинів та непотрібних йому жирів, розроблений австрійським ученим, доктором Францом Ксав’єром Майєром ще на початку 20-го століття, тепер можна пройти у Львові у медичному центрі Emily Medical Center, який належить бізнесмену й почесному президенту футбольного клубу «Рух» Григорію Козловському.

Нещадно медичний заклад, що знаходиться у мальовничому природньому куточку на березі озера у лісопарковій зоні міста Лева (до площі Ринок усього 4 км), отримав статус сертифікованого центру терапії за програмою доктора Майєра.

Про це повідомив головний лікар та керуючий Emily Medical Center Тарас Кльофа.За словами головного лікаря медцентру, отримання статусу сертифікованого центру з проведення Майєр-терапії дозволить надавати пацієнтам якісну допомогу згідно критеріїв міжнародної спільноти Майєр-терапевтів.Як відомо, терапія передбачає дієтичне харчування, яке спрямоване на підвищення життєвих сил людини, за допомогою яких можна покращити здоров'я та позбутися хронічних захворювань.

Терапія за програмою доктора Майєра підбирається індивідуально для кожного пацієнта й корисна усім, незалежно від віку чи наявності хронічних ускладнень.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA