школярі

Внутрішньо переміщені учні 5–11 класів можуть безкоштовно пройти онлайн-заняття з англійської мови, математики та української мови

Сейчас читают: 921
womo.ua

ГО «Смарт освіта» оголошує набір на безплатні онлайн-заняття для учнів 5–11 класів — внутрішньо переміщених осіб, які потребують додаткової підготовки з англійської мови, математики й української мови.

Щоб зареєструватися необхідно заповніть форму. Онлайн-заняття відбуватимуться з 18 липня до 21 серпня. Заняття допоможуть дітям — внутрішньо переміщеним особам наздогнати шкільну програму, пропущену внаслідок війни.

Навчання проводитимуть професійні педагоги. Заняття відбуватимуться у групах. Кожна група вивчатиме всі три предмети. Загальний обсяг занять – до 9 годин на тиждень.

Навчання здійснюється за підтримки Фундації освіти та співпраці (EDUCO) в межах проєкту: “Освітня і рекреаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб шкільного віку”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA