Израиль Сериал интервью актриса премьера Израиль

Детективний серіал "Слід": Антоніна Хижняк розповіла про нову роль

Сейчас читают: 941
hochu.ua

11 вересня о 19:00 в ефірі телеканалу СТБ стартує багатосерійний детективний проект "Слід", виробництва SPACE Production. В п’ятницю 11 вересня глядачі побачать перші 4 серії — початок історії, в якій розкажуть, що таке агентство ОСА, чим воно займається і як створювалось.

А з 14 вересня "Слід" зайде в щоденні розслідування і буде виходити у будні (понеділок-четвер) о 15:30 та 16:30."Слід" — українська адаптація відомого формату компанії TeleAlliance Israel.

Кожна серія — нова заплутана справа. Одну з головних ролей, капітана поліції, спеціаліста зі зброї, балістики та трасології, старшого оперуповноваженого, слідчого-оперативника Катерину Червону, зіграла акторка, зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк.Одразу хочу розвінчати міфи, як я потрапила в "Слід".

Оскільки багато хто пов’язує це з серіалом "Спіймати Кайдаша", який також виходив на СТБ. Проходила я кастинг в жовтні чи листопаді, ще за півроку до прем’єри "Кайдашів".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA