Екатерина Кухар Александр Стоянов дети звёзды личная жизнь звезд Екатерина Кухар Александр Стоянов

«Якщо протягом року не народиш дитину, я від тебе піду»: Катерина Кухар розповіла про жорсткий ультиматум чоловіка

Сейчас читают: 760
cosmo.com.ua

Зараз Катерина Кухар та Олександр Стоянов виховують сина Тимура та доньку Анастасію. Однак, як розповіла прима-балерина у програмі «Життя відомих людей», вона довго не могла наважитися на народження другої дитини через страх «випасти» з професії.

Дійшло до того, що чоловік зірки Олександр Стоянов навіть поставив дружині жорсткий ультиматум.  — Він сказав: «Мась, я тут подумав, ти мені так будеш ще довго голову морочити.

Ти хитра жінка, я це вже зрозумів. Якщо ти протягом року не народиш мені дитину, я від тебе піду», — згадала Катерина. Прима була в шоці від такого ультиматуму та тиждень не розмовляла з чоловіком. — Для мене важливо було зрозуміти: якщо раптом я не зможу мати дітей, чи піде він від мене чи ні? — зізналася зірка.

Та вже через тиждень, за словами прими, Олександр запевнив кохану, що прийме будь-яке її рішення та завжди буде з нею. Якщо ще не бачила відверте інтерв`ю, скоріше вмикай!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA