люди душа Нео

Дайте собі час на всі відчуття: Рената Дельпорте про те, як вийти з кола розпорошеності

Сейчас читают: 600
womo.ua

Ми не звикли до війни. До цього неможливо звикнути, але ми вже починаємо усвідомлювати,  що назад вороття немає. І з нами відбуваються 44 мільйони сценаріїв — залежно від того, що сталося з кожним, починаючи з 24 лютого 2022 року.

Які успішні практики сприяють збереженню ефективності команд після 14 місяців війни? Розмірковує Рената Дельпорте — SVP HR у SoftServe. Які почуття після 14 місяців війни превалюють серед працівників? Розчарування починає охоплювати.

Ми бачимо інших і – в кращому випадку –  і себе теж в іншому світлі. Ми знайомимось з собою, наші еталони тріщать на очах, наше его страждає, бо стикається з власними обмеженнями.

Наш світогляд змінюється, бо виявляється просто жити вдома разом з рідними — це вже щастя. Відбувається тотальна переоцінка цінностей, особливо потерпає статусність та інші декоративні елементи істеблішменту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA