Україна Англія Німеччина Франція Іспанія Італія конкурс Tvorchi Євробачення Євробачення 2023 Україна Англія Німеччина Франція Іспанія Італія

Всі учасники на одній сцені: що потрібно знати про гранд-фінал Євробачення 2023

Сейчас читают: 204
hochu.ua

Уже цієї суботи, 13 травня, відбудеться довгоочікуваний гранд-фінал Євробачення 2023. На одній сцені в Ліверпулі зберуться учасники, які пройшли перший і другий півфінали, а також представники країн-засновниць конкурсу та країни-переможниці України.

Де і коли відбудеться фінал міжнародного пісенного конкурсу, порядок виступів, хто зі знаменитостей вийде на сцену Євробачення 2023 та інші деталі гранд-фіналу дізнавайтеся на HOCHU.ua!Євробачення-2023 проходить від імені України в британському Ліверпулі на арені M&S Bank Arena.

9 і 11 травня відгриміли 2 півфінали Євробачення-2023, на яких було визначено, які учасники змагатимуться за перемогу у фіналі.

Жеребкуванням було визначено порядок, згідно з яким зірки конкурсу виступлять на кінцевому етапі шоу.Оскільки торік перемогу здобула Україна, цьогоріч представники автоматично потрапили до фіналу, разом із представниками країн-засновниць конкурсу: Німеччина, Франція, Італія, Іспанія, Сполучене Королівство.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA