куда пойти в Киеве досуг с детьми отдых с детьми

Цирковий вікенд в маркет-моллі «Даринок»

Сейчас читают: 422
liza.ua

Зазирнути в світ цирку запрошує маркет-молл «Даринок» цими вихідними, 3-4 жовтня. Адже потрібно якось розбавити сірі кольори погоди яскравими фарбами.

Для гостей виступлять професійні артисти розважального жанру, пригостять солодкою ватою, нанесуть аквагрим і глітер-тату, а також навчать робити тематичні атрибути на майстер-класах.

І все це безкоштовно. Боремося з осінньою нудьгою і проводимо вихідні весело всією сім’єю! Ви з нами?З 12:00 до 18:00 у зоні Wi-Fi ростові ляльки слонів і левів разом з ведучим проведуть програму з конкурсами та призами, а з 15:00 до них приєднаються еквілібрист, клоун і жонглери, щоб влаштувати насичену циркову виставу.З 12:00 до 18:00 на локації також даруватимуть солодку вату й будуть вчити своїми руками створювати яскравий реквізит.

А майстри розпису на шкірі нанесуть усім охочим аквагрим і блискучі тимчасові тату.Крім того, цими вихідні пройдуть останні шоу гастролюючого цирку під куполом, який вже місяць працює на стоянці «Даринку» біля 5 входу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA