карантин Афиша

Чорна п’ятниця на Даринку: 5 причин, чому потрібно відвідати маркет-молл

Сейчас читают: 260
liza.ua

Боротьба за увагу покупців у межах Чорної п’ятниці вже в повному розпалі. Але в столичного маркет-моллу «Даринок» є кілька козирів у рукаві.

Чим дивуватиме торговий об’єкт на Лісовому масиві – у матеріалі далі.«Даринок» оголосив шопінг по-чорному і збив ціни до -50% одним махом на цілий тиждень, з 23 до 27 листопада.

А деякі торгові точки готові надати знижки і побільше. Зокрема, взуттєві магазини TUTO VZUTO, Respect shoes, магазин меблів «Територія сну» і ряд інших анонсували приємні пропозиції до -60% і — 70% на окремі товари.Водночас продовжує діяти і промо-кампанія маркет-моллу «Торгуйся», в рамках якої покупці за допомогою свого красномовства можуть отримати знижку на бажаний товар.

Адже «Даринок» чи не єдиний ТРЦ, де з продавцями можна торгуватися.«У Чорну п’ятницю шопоголіки повинні отримувати подарунки», – сказав маркет-молл і запустив «Розіграш по-чорному».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA