заборона свято прикмети

Чому 22 липня не можна виходити з дому без вагомих причин: яке сьогодні свято

Сейчас читают: 417
hochu.ua

У суботу, 22 липня 2023 року, віряни вшановують пам'ять священномученика Панкратія, єпископа Таврійського. Що це за свято, що не можна робити цього дня, а також про головні його традиції розповідаємо в цьому матеріалі на HOCHU.ua!

Читати також Гороскоп на липень 2023 року: не маючи можливості жити вічно, ми маємо можливість жити яскраво Батько Панкратія почув про Ісуса Христа і вирішив вирушити до Єрусалиму, взявши із собою свого молодого сина.

Там він познайомився зі святим апостолом Петром, де хлопця посвятили в єпископи міста Тавроменія, розташованого на острові Сицилія.За короткий термін, всього за один місяць, Панкратій збудував храм, де звершував богослужіння.

Кількість вірян швидко зростала, і невдовзі майже всі жителі Тавроменія та навколишніх міст прийняли християнську віру.Якось язичники напали на Панкратія і жорстоко побили його камінням, внаслідок чого він помер.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA