заборона свято прикмети

Чому 25 липня не можна бажати людям зла: яке сьогодні свято

Сейчас читают: 481
hochu.ua

У вівторок, 25 липня 2023 року, віряни вшановують пам'ять мучеників Прокла та Іларія, а також преподобного Михайла Малєїна. Що це за свята, що не можна робити цього дня, а також про головні його традиції розповідаємо в цьому матеріалі на HOCHU.ua!

Читати також Гороскоп на липень 2023 року: не маючи можливості жити вічно, ми маємо можливість жити яскраво 25 липня у церковному календарі відзначається день пам'яті мучеників Прокла та Іларія, відданих своїй вірі у Христа за правління імператора Траяна.

Прокл протистав примусові поклонятися язичницьким богам за наказом правителя Максима. Попри тортури, він не повагався і міцно стояв за свою віру.

Щобільше, Прокл пророкував Максимові, передбачаючи, що той незабаром дізнається про силу Христа.Коли переслідувачі змусили Прокла бігти за колісницею, Бог втрутився і зупинив її, а сановник, що сидів у колісниці, скам'янів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA