заборона свято прикмети

Чому 26 липня не можна сваритися та бажати комусь зла: яке сьогодні свято

Сейчас читают: 348
hochu.ua

У середу, 26 липня 2023 року, віряни святкують Собор Архангела Гавриїла. Що це за свято, що не можна робити цього дня, а також про головні його традиції розповідаємо в цьому матеріалі на HOCHU.ua!

Читати також Гороскоп на липень 2023 року: не маючи можливості жити вічно, ми маємо можливість жити яскраво 26 липня у церковному календарі відзначається Собор Архангела Гавриїла, який у Святому Письмі називається "провісником Бога".

Архангел Гавриїл став першим, хто сповістив Діві Марії радісну новину про те, що вона народить Сина Божого, Ісуса Христа. Це проголошення стало ключовою подією, пов'язаною з Гавриїлом.Крім того, Архангел Гавриїл відіграв важливу роль у подіях, пов'язаних із Воскресінням Ісуса Христа.

Він приніс жінкам звістку про те, що Син Божий воскрес і став перед розп'яттям, щоб попередити про злий задум Ірода вбити всіх немовлят.Наші предки цей день зазвичай проводили в полі, збираючи врожай, а також молячись про те, щоб не пішов дощ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA