Стиль Мода Тренд

Піжамні штани — найкомфортніший тренд 2023 року: як і з чим їх носити (ФОТО)

Сейчас читают: 288
hochu.ua

Соціальні мережі TikTok та Instagram показують нову тенденцію в моді — комбінування піжамних штанів прямого крою з повсякденними речами та стильними аксесуарами.

Таким чином, піжамні штани перейшли зі спальні до літнього гардероба в стилі casual, де вони поєднуються з топами та футболками.

Як носити цей тренд? Розповідаємо у нашому матеріалі. Читати також Максимально гламурно: наймодніші сережки на літо 2023 (ФОТО) Ймовірно, ви вже встигли помітити, як піжамні штани набули популярності серед модних блогерів, зірок та стилістів у 2023 році.

Однак ця тенденція не виникла раптово. Ще кілька років тому з'явився тренд на спідниці у стилі білизни. Атласні сукні-комбінації, які носили Кейт Мосс, Сара Джесіка Паркер та Гвінет Пелтроу 20-25 років тому, стали все частіше з'являтися в колекціях як дизайнерських брендів, так і популярних мас-маркетів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA