Україна Психология секс шоу Україна

Чесно про секс, фемінізм, бодіпозитив та не тільки: на YouTube презентували відверте українськомовне шоу «ебаут»

Сейчас читают: 643
cosmo.com.ua

В Україні запустили шоу «ебаут», в якому відверто говорять на життєві, але табуйовані теми: секс, фемінізм, мастурбацію, бодіпозитив, ментальне здоров’я.

Ведучі шоу — Ярослава Кравченко, засновниця «Дикого театру» та співведуча Майкла Щура на «Телебаченні Торонто», Наті Авдєєва, продюсерка «The Village Україна», та піарниця Катерина Мотрич.

У шоу ведучі діляться особистими історіями та обговорюють інфоприводи, пов’язані з темою випуску. До дискусії також запрошують профільних експертів та гостей.

Щоб почути більше думок та досвіду, ведучі діляться історіями та запитаннями від глядачів. Перший випуск «Жінкам потрібен (тільки) секс» присвячений жіночому оргазму, культурі згоди та новим реаліям «етикету в стосунках». «Ми втрьох дуже різні: Наті — молода мама, Катя — амбіційна піарниця у стосунках, Яся — категорична ведуча, що вважає шлюб рудиментом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA