Lida Lee премьера технологии samsung Lida Lee

Прем'єра дня: Lida Lee презентувала нове музичне відео, повністю зняте на смартфон Galaxy S21 Ultra

Сейчас читают: 899
cosmo.com.ua

Майбутнє вже тут: інноваційна система камер в новому флагманському пристрої Galaxy S21 Ultra дала змогу Samsung та Monatik Corporation відзняти спільний відеопроєкт повністю на смартфон.

Приголомшлива нова спільна робота за мотивами пісні талановитої співачки Lida Lee була відзнята знаковою українською режисеркою та кліпмейкеркою Таню Муіньо, що відома своїми роботами для зірок Monatik Corporation, Кеті Перрі, Cardi B, Lil Nas, Rosalia.

У новому відео використані широкі можливості камер нового флагмана, що дали змогу талановитій кліпмейкерці впевнено втілити свій режисерський задум. «Смартфон дає небувалу свободу й можливості для зйомки, в чому ми переконалися на зйомках нового ролика для Samsung Galaxy S21.

Ми отримали дуже цікавий та змістовний досвід роботи з професійною режисеркою міжнародного рівня й тепер впевнено можемо рекомендувати як початківцям так досвідченим креаторам — ширше використовуйте мобільні пристрої, не обмежуйте себе тільки традиційними камерами!» — зазначила

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA