Коля Серг люди Книга презентация Коля Серг

Вечір ліричної поезії при свічках. Оксенія Бурлака презентувала нову книгу "Платонічне кохання"

Сейчас читают: 407
hochu.ua

27 березня українська письменниця Оксенія Бурлака презентувала свою нову книгу "Платонічне кохання", випущену видавництвом "Клуб сімейного дозвілля" у 2021 році.

Саме ця робота здобула перемогу в міжнародному літературному конкурсі "Коронація слова" в номінації "Вибір видавця" у 2020 році.

У квітні книга з’явиться у продажі у найбільших мережах книжкових магазинів України. У вільному просторі Flora Hub зібралися близькі люди Оксенії, колеги, поціновувачі сучасної літератури, музики та поезії.Серед запрошених були й зіркові гості — пластичний хірург Едгар Камінський, музикант і телеведучий Коля Серга.

У межах презентації Оксенія Бурлака поділилася історією свого творчого становлення, розповівши, що на перемогу в "Коронації слова" її надихнула письменниця Ірен Роздобудько і книга "Ґудзик", на якій вона вперше побачила ту саму "червону мітку" ще у далекому 2008 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA