місто Лондон мужская мода королевская мода мужской стиль місто Лондон

Чарльз III — король чоловічої моди

Сейчас читают: 363
vogue.ua

Чоловік, якого більшість з нас знали все життя як принца Чарльза, був офіційно проголошений королем Великобританії після смерті його матері, королеви Єлизавети II.

Той факт, що він — найстаріший король в історії, який зійшов на трон, викликав чимало обговорень; а те, що він — найстильніший серед монархів, залишилося поза увагою суспільства.

Покійній королеві приписують винахід модної дипломатії, але її старший син радше взірець бездоганного особистого стилю. Небагато чоловіків почуваються так комфортно в одязі, як Чарльз, коли вдягає двобортні блейзери з низько посадженими ґудзиками, яскраві шотландські кілти, куртки сафарі та комбінезони, заправлені у чоботи для верхової їзди.

Він змушує одяг мати красивий та простий вигляд, так, ніби ходить у піжамах, а не в традиційному вбранні. Інша важлива річ, яку слід відзначити у стилі короля Чарльза III, полягає в тому, що він — лояльний клієнт улюблених брендів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA