Германия Мода бренд українська мода колекція Германия

Український бренд german випускає першу повністю унісекс колекцію: фото

Сейчас читают: 216
womo.ua

У часи нестабільності, експериментів, унікальності, german визначає своє «я», основу, серцевину, запуском нової окремої лінійки german.

core. В ній бренд відмовляється від візуального шуму, упереджень та застарілих норм. Читайте також: Гардероб для новорічної ночі: святкове вбрання від українських брендів Лінійка покликана дати відповідь на питання: «хто я?».

Core не формує твою особистість, core і є ти. Цей одяг — твоя основа, бо ти — це ти. Колекція вперше повністю складається з унісекс моделей.

Всі речі на сайті демонструються як дівчатами, так і хлопцями. Читайте також: Що подарувати на Різдво чи Новий рік близькій людині: ювелірні прикраси від українських брендів До базового гардероба від german для комфортного життя з собою увійшли вигорівші худі двох видів, штани джогери та палацо, сорочки з деніму, футболки, лонгсліви.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA