Мода бренд українська мода одяг бренд одягу бренди одягу

Український бренд MOCKO випустив спортивну капсулу на всі випадки життя: фото

Сейчас читают: 762
womo.ua

Український бренд одягу MOCKO випустив спортивну капсулу на всі випадки життя Sport & Champagne. Про це йдеться на Instagram-сторінці бренду. Читайте також: Модна зима 2023: головні убори від українських брендів Для пошуку sport-chill balance у ці зимові дні бренд MOCKO пропонує теплі та стильні спортивні костюми у чорному, молочному та графітовому кольорах. Читайте також: Космічна рівновага: Marsego представили спортивну капсулу SPORT & CHAMPAGNE.

CHAPTER I — це невагомі костюми з м’якого теплого флісу та тринитки преміум якості в трьох класичних кольорах: чорний, молочний та графітовий. Ціни:  Графіт та бежевий утеплений на флісі — 3950 грн. Читайте також: Український бренд жіночого одягу Hey Sis!

створив колекцію «худі-антистрес»: фото Чорний із щільної тринитки — 4950 грн. The post Український бренд MOCKO випустив спортивну капсулу на всі випадки життя: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA