місто Київ День святого Миколая Театр діти афіша відпочинок місто Київ

Куди піти на День Святого Миколая: найцікавіші події для дітей

Сейчас читают: 695
womo.ua

Святкові дні зими – найкращий час, щоб не сидіти дома, а відвідати театр, концерт чи іншу подію разом з дітьми. До Дня Святого Миколая ми підготували афішу Києва, події якої подарують вашим дітям святковий настрій. Афіша подій на 6 грудня 2023 року  «Інтермедія: Ангели святого Миколая».

Вистава у рамках фестивалю до дня святого Миколая (Театр юного глядача) Коли: 06 грудня 2023 р, 13:00 Де: Київ, Київський академічний театр юного глядача на Липках. Ціна: 250 грн.

Цьогоріч вперше офіційно святкуємо День Святого Миколая 6 грудня. З цієї нагоди колектив театру вирішив підготувати фестиваль для наших діток.

В програмі святкова інтермедія «Ангели Святого Миколая» де разом з дітками ангелики шукатимуть зниклу різдвяну зірку. Читайте також: У Києво-Печерській лаврі відкриється резиденція Святого Миколая: подробиці Майстерки з виготовлення паперових ангеликів, вибійки на екоторбинках, аквагрим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA