бренд аксесуари бренди

Бренд Wet Brush представив гребінці на будь-який смак: фото

Сейчас читают: 447
womo.ua

З 2005 року бренд Wet Brush змінює стандарти догляду за волоссям, випускаючи свої гребінці, що не тільки спрощують рутинну справу, а й роблять розчісування приємним заняттям.

Беручи початок з Америки, зараз Wet Brush користується популярністю по всьому світу, даруючи комфорт тисячам користувачів. З моменту запуску бренду, було створено 14 лінійок гребінців, кожна з яких має унікальний дизайн, доступна в різних кольорах та розмірах і несе особливі властивості.

Наприклад, лінії Original Detangler, Shine Enhancer, Pro Detangler та Pro Paddle спеціально створені для того, щоб розчісування як вологого, так і сухого волосся стало по-справжньому безболісною процедурою.

Щетинки гребінців ковзають пасмами, надаючи їм блиску та мʼякості, а яскраві принти остаточно закохують у себе. Читайте також: Гардероб для новорічної ночі: святкове вбрання від українських брендів Лінії Pro Flex Dry, Speed Dry, Epic Quick Dry мають особливу форму, яка дозволяє висушити волосся вдвічі швидше.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA