Мода бренд українська мода новий рік бренди одягу Різдво

Український бренд KATIMO представив нову капсульну колекцію до зимових свят: фото

Сейчас читают: 415
womo.ua

Український бренд жіночого одягу KATIMO представив капсульну колекцію Holiday 2024, натхнену роботами румунсько-французького скульптора та фотографа Константіна Бранкузі, який є одним із засновників абстрактної скульптури.

Про це йдеться на сайті бренду. Зазначимо, що KATIMO розкриває абстракцію через чисті геометричні лінії, що переформатувалися у чіткий та негрубий крій.

Теракотовий червоний, чорний графіт та білий віддають данину кольорам паризького ательє румунсько-французького митця, а легкість пір’я і блиск паєток доповнюють колекцію. Читайте також: Гардероб для новорічної ночі: святкове вбрання від українських брендів Елементи спідньої білизни в колекції не тільки виконують свою первинну функцію, а й виступають стилістичним доповненням повсякденності.

Жвавий та сміливий верхній одяг у контрастному поєднанні з витонченістю та щирістю суконь і корсетів розкриває сутність збалансованої сили жінки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA