Борис Джонсон люди Нео Борис Джонсон

Борис і Керрі Джонсон відсвяткували пишне весілля

Сейчас читают: 889
vogue.ua

Торік, 29 травня, прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон таємно одружився зі своєю коханою Керрі Саймондс. Пара провела камерну церемонію одруження у Вестмінстерському соборі, а пишне весілля вирішили перенести на 2022 рік.

Тепер стало відомо, що цей день настав. 30 липня пара влаштувала вечірку території маєтку XVIII століття Дейлсфорд-хаус у графстві Глостершир.

Спочатку містер і місіс Джонсон планували провести весілля у Чекерс-хаузі, резиденції прем'єр-міністра, але плани зірвалися через недавню відставку Бориса Джонсона.

Було вирішено перенести захід до будинку лорда та леді Бемфорд. На території маєтку площею 1500 акрів із заміським будинком, внесеним до списку пам'яток архітектури І ступеня, оранжереєю, фруктовим садом у формі серця та басейном, було встановлено величезний білий намет, викладено пакунки сіна, щоб гості могли насолодитися святом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA