Украина Нео Украина

ONUKA та Kazka візьмуть участь у концерті Stand With Ukraine у Парижі

Сейчас читают: 415
vogue.ua

13 червня в паризькому театрі Theatre Libre відбудеться благодійний вечір Stand With Ukraine на підтримку України, яка бореться за свою свободу та незалежність.

Україну на сцені паризького театру представлять два гурти, добре знані за кордоном: ONUKA та Kazka. Відкриє вечір гурт KAZKA , чиї пісні "Плакала" та "Свята" сколихнули світ своєю популярністю.

Нагадаємо, що днями гурт разом з музикантами зі швейцарського гурту KADEBOSTANY виступив на Каннському фестивалі на благодійному заході у підтримку українського кіноПродовжить вечір ONUKA – один з найяскравшіх українсmких гуртів, чия музика об'єднує традиційні українські мотиви та прогресивне електронне звучання і не залишить байдужим нікого.

Концерт 13 червня – це благодійна акція спрямована на збір коштів на підтримку України та водночас відкриття сучасної української культури французькому глядачеві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA