Marianna Senchina Украина Marianna Senchina Украина

Made in Ukraine: найкрасивіші сукні в гороховий принт

Сейчас читают: 185
vogue.ua

Інфантильний, бешкетний і романтичний гороховий принт - улюблений прийом дизайнерів у літню пору року. Візерунком polka dot бренди прикрашають повітряні блузи, елегантні брючні костюми, шовкові спідниці і звичайно ж невагомі сукні.

Про останні сьогодні йтиметься. У колекціях українських дизайнерів ви зустрінете бавовняні сукні з об'ємними рукавами, в яких легко перенестиме спекотну погоду, елегантні шовкові slip-dresses для вечірніх виходів, сукні-халтери, натхненні стилем 1990-х років, а також вишукані моделі на одне плече з дрібною гороховою розсипом.

Vogue. ua заглянув у колекції до українських дизайнерів та зібрав найкрасивіші сукні з гороховим принтом. Кокетливі сукні в горошок цього сезону з'явилися в колекціях брендів як у класичній чорно-білій інтерпретації, так і в цікавих кольорових рішеннях.

Так, Come With Me brand представили елегантну сукню із зав'язками навколо шиї в довжині міді, яку сміливо можна віднести до нової класики, а Marianna Senchina показали міні-сукню з об'ємними з рукавами-ліхтариками та рюшами у молочний горошок, у якій так і хочеться піти на романтичне побачення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA