Люксембург Німеччина Туреччина Болгарія Люксембург Німеччина Туреччина Болгарія

Болгарія – Туреччина – Німеччина – Люксембург: тележурналістка Анна Віслогузова про закордонне буття українських жінок та дітей без прикрас

Сейчас читают: 719
womo.ua

Телевізійниця Анна Віслогузова у своєму професійному житті в Україні не лише висвітлювала інформаційні події, а ще розшукувала вбивць, катівників жінок, педофілів, яких не могла багато років притягнути до відповідальності прокуратура.

Після 24 лютого 2022 року, коли мільйони наших жінок вирушили за кордон з малечею, у полі зору цієї журналістки була безпека українок від рабовласників та вербувальників з секс-індустрії.

Але під час порятунку інших життя самої Анни весь цей час було сповнене таких карколомних подій, якими зацікавились би голлівудські сценаристи… Я не хотіла їхати за кордон, бо багато подорожувала в Європою, та знала, яким є життя біженців Коли та як ти вирішила виїжджати за кордон? Я ніколи  не хотіла залишати Україну, але, коли 24 лютого 2022 року стало питання, що робити, то я виїхала разом з дядьком до Західної України до його друзів.

Коли ми трохи отямились від дороги, повстало наступне питання: як бути далі. Від побачених вибухів, російської техніки на вулицях Києва, я перебувала в стані такого шоку, що моя психіка відмовлялась сприймати той факт, що це все є реальними подіями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA