психологія психологічна допомога військові психологічна підтримка

Безоплатна психологічна допомога військовим та їхнім родинам — куди звертатися

Сейчас читают: 491
womo.ua

Війна в Україні створила безліч нових викликів для всіх українців. І ці нові виклики не тільки стають на шляху до повноцінного життя, а й створюють перешкоди для реалізації потреб, які ще зовсім нещодавно здавалися базовими.

Війна вбиває, калвчить, забирає здоров’я, можливості, змушує людей залишати свої домівки, розлучає родини. Практично все населення України живе в постійному стресі, переживає тривогу за своє життя та життя своїх близьких, не відчуває себе у безпеці, що в цілому має негативний вплив на психічне здоров’я.

Крім постійної загрози фізичних травм під час війни, багато українців переживають травми психологічні. Якщо ви помічаєте, що ваші спогади неповні та уривчасті або вас тривожать нав’язливі спогади, безсоння/жахливі сновидіння та флешбеки, варто приділити час своєму ментальному здоров’ю та звернутись за допомогою до фахівців задля запобігання розвитку посттравматичних розладів.

Тому ми зібрали для вас добірку контактів, де ви можете отримати безоплатно психологічну допомогу: “Телефон довіри” — це цілодобова лінія допомоги, де працюють психіатри і психотерапевти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA