місто Відблиск місто Черкаси українські фільми фільми українське кіно актор кіно Ірма Вітовська трилер місто Відблиск місто Черкаси

Скоро в кіно! В український прокат виходить психологічна драма-трилер «Між нами»

Сейчас читают: 917
womo.ua

В Україні в кінотеатрах покажуть психологічну драму-трилер «Між нами» з Ірмою Вітовською та Анастасією Пустовіт. Прем’єра фільму української режисерки Соломії Томащук «Між нами» запланована на 2 листопада 2023 року. Про фільм: Дві головні героїні фільму, Саша та Аня, змушені цей вибір зробити: Саша щодо власного чоловіка, Аня — щодо сина.

Драматизм ситуації загострюється, коли один несподіваний випадок докорінно змінює все. Читайте також: Стала відома дата прем’єри української драми «Ти мене любиш?»: кадри з фільму «Між нами» — це відверте кіно про перетин дуже різних жіночих доль, яких об’єднує спільна таємниця.

Стрічка пропонує складний і неоднозначний погляд на сімейні цінності та торкається незручних питань. Роль Саші, молодої дівчини з хаотичними любовними стосунками й травматичним дитинством, виконала Анастасія Пустовіт, відома за драмою «Коли падають дерева» та серіалом «Перші ластівки».

Аню ж, дорослу жінку з проблемами у родині, зіграла культова акторка Ірма Вітовська («Брама», «Мої думки тихі», «Коза Ностра.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA