місто Київ кіно куди піти у вихідні дозвілля вистави екскурсії місто Київ

Афіша тижня: що подивитися, послухати та куди сходити 27 травня-2 червня

Сейчас читают: 436
womo.ua

Концерт тижня 30 травня: гурт «Vexlarsky» у благодійному концерті #НаШапку Легенда українського ефіру, музикант та автор пісень, а також багатьох програм на телебаченні й радіо — Anatoly Vexlarsky з однойменним гуртом «Vexlarsky»!

Проєкт Vexlarsky з’явився у 2006 році. Це був перший альбом «Moral East». Anatoly Vexlarsky відомий киянам, як ведучий програм «Jamix», #місячнітрАНбони та DJ Tolya з Galaradio.

Памʼятаєте “Шо у Толі» на М1? Це теж він.Склад учасників гурту: Клавішні — Олександр Кохановський (головний диригент оркестру Державного театру ім.

Івана Франка). Бас-гітара та вокал — Денис Шехтман Труба — Олександр Котюх (Котя) Драм машина, клавішні та вокал — DJ Bocha (Ілля Бучельніков) Бітмейкер — Dj MackaZi Гітара, тексти, музика — Анатолій Векслярський. #НаШапку — це серія благодійних концертів талановитих музикантів та митців, метою яких є забезпечити фронт —  поранених військових — кістковими імплантами, лікарні — препаратами та устаткуванням, і продовжити підтримувати паліативних хворих по всій Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA