місто Київ Концерт кіно виставка вистава куди піти у вихідні місто Київ

Афіша тижня: що подивитися, послухати та куди сходити 24-30 червня

Сейчас читают: 239
womo.ua

Воркшоп тижня 29 червня: воркшоп з акторської майстерності з режисеркою Люсею Пономаренко Люся Пономаренко — режисерка, сценаристка, викладачка акторської майстерності, засновниця aktorstvo theatre організовує воркшоп з акторської майстерності в рамках Жіночого клубу  GORODOK Gallery.

Цей воркшоп буде корисним не тільки для професійних акторів, але й для творчих людей, які зможуть розкрити свій творчий потенціал і розширити діапазон своїх можливостей, і для всіх, хто прагне до саморозвитку — вони зможуть розширити свої горизонти.

На учасників чекає: Робота з увагою та уявою: навчання контролювати свою увагу, розвивати уяву та використовувати ці навички для створення яскравих образів та емоцій.

Вправи на розслаблення: опанування технік, які допоможуть вам зняти стрес, розслабитися та налаштуватися на творчу роботу. Вправи на переключення: навчання швидко та легко переключатися з одного завдання на інше, що стане вам у нагоді в будь-якій сфері життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA